Opinie o Naszej firmie

NIGDY WIĘCEJ!!!!

Rated 1 out of 5
5 lipca 2021

Najgorszy przejazd i przewoźnik.Wracałam 21 mają wielka tragedia kierowca że zmęczenia zasypiał nad kierownicą,na trasie popijał red bulle aby jakoś funkcjonować,koło Berlina kolejna wsiadającą myślała że kierujący jest pijany owszem był ale że zmęczenia,na domiar wszystkiego bardzo niesympatyczny,trasę którą inni pokonują w 8,5 godz. tym razem 12 godzin,moja przedmówczyni dobrze napisała wasza firma chyba sama pisze sobie opinie,!!!!

Irena

Nie polecam nikomu

Rated 1 out of 5
3 lipca 2021

Nie polecam. Mąż jedzie już 20 godzin z tą firmą i nadal nie ma go w domu i nawet ciężko określić ile to zejdzie jeszcze. Zwykle z Niemiec wracał w ciągu 10 godzin. Kierowca podsypiający, jeździ po całej drodze. Bus z uszkodzonym zderzakiem…. , Słabymi światłami. Jak się czyta te opinie o waszych przewozach to ma się wrażenie że sama firma tak o sobie sądzi. Nie polecam. Najgorszy przejazd.

Aneta

Opinia

Rated 5 out of 5
25 marca 2020

Szybko i bezpiecznie. Polecam tą firmę przewozową.

Mariola

Opinia na temat Sylwek-Trans

Rated 5 out of 5
20 lutego 2020

Busy do Niemiec szybko i na czas. Solidna firma.

Mariusz R.

Sprawnie i punktualnie

Rated 5 out of 5
13 lutego 2020

Czas jest dla nich priorytetem – to się ceni. Polecam Sylwek-Trans każdemu kto chce podróżować szybko i dla którego czas jest ważnym czynnikiem

Patryk W.

Polecam

Rated 5 out of 5
4 stycznia 2020

Podróż z nimi to czysta przyjemność.

Igor T.

Przewóz paczek na terenie Polski

Rated 5 out of 5
15 października 2019

Paczka doszła tak jak pisali „Od drzwi do drzwi” – Polecam

Miłosz

Opinia

Rated 5 out of 5
2 maja 2019

Polecam każdemu firmę Sylwek-Trans i przewozy z Polski do Niemiec

Marcin

Czas

Rated 5 out of 5
8 sierpnia 2018

WOW! Firma, która ceni sobie czas klientów. Podróżuję z nimi już kolejny raz i zawsze jesteśmy kiedy trzeba!

Maciej

Przewóz busem

Rated 5 out of 5
29 maja 2018

Wybrałem Sylwek-Trans juz na kolejną podróż. Wszystko szybko bez zarzutów – zawsze jestem na miejscu na czas.

Jakub

Solidna firma

Rated 5 out of 5
20 września 2017

Solidna firma, zawsze dba o każdego klienta (Bardzo mili kierowcy, pozdrawiam pana Mariusza!)

Mirosław

Opinia

Rated 5 out of 5
21 czerwca 2017

Polecam Sylwek-Trans

Robert

Przewóz osób

Rated 5 out of 5
22 sierpnia 2016

Wszystko bez zarzutów i pod wskazany adres.

Bartosz

Przewóz grup zorganizowanych

Rated 5 out of 5
1 czerwca 2016

Przewóz odbył się sprawnie i bez komplikacji. Naprawdę firma godna polecenia i jako jedna z nielicznych potrafi w pełni zadbać o każdego klientia.

Paweł

Przewozy Polska Niemcy

Rated 5 out of 5
3 listopada 2015

Bezpiecznie i na czas. To się ceni.

Mariusz

Opinia

Rated 5 out of 5
15 września 2015

Wszystko ok

Marcin

Kierowcy w wasze firmie

Rated 5 out of 5
1 grudnia 2014

Mili i odpowiednio wyszkoleni kierowcy zawsze dbają o fajną atmosferę podczas jazdy – naprawdę mega!

Julia

Transfer paczek

Rated 5 out of 5
5 maja 2014

Moja paczka doszła do celu w kilka dni dzieki Sylwek-Trans. 0 uszkodzeń, firma warta polecenia.

Elżbieta Nowak

Opinia

Rated 5 out of 5
22 stycznia 2014

Firma profesjonalna z bogatym doświadczeniem. 5 gwiazdek z robotę.

Oskar

Przewozy osób

Rated 5 out of 5
11 lipca 2013

Szybko i bezpiecznie polecam 🙂

Mateusz