Opinie o Naszej firmie

Opinia

5,0 rating
25 marca 2020

Szybko i bezpiecznie. Polecam tą firmę przewozową.

Mariola

Opinia na temat Sylwek-Trans

5,0 rating
20 lutego 2020

Busy do Niemiec szybko i na czas. Solidna firma.

Mariusz R.

Sprawnie i punktualnie

5,0 rating
13 lutego 2020

Czas jest dla nich priorytetem – to się ceni. Polecam Sylwek-Trans każdemu kto chce podróżować szybko i dla którego czas jest ważnym czynnikiem

Patryk W.

Polecam

5,0 rating
4 stycznia 2020

Podróż z nimi to czysta przyjemność.

Igor T.

Przewóz paczek na terenie Polski

5,0 rating
15 października 2019

Paczka doszła tak jak pisali „Od drzwi do drzwi” – Polecam

Miłosz

Opinia

5,0 rating
2 maja 2019

Polecam każdemu firmę Sylwek-Trans i przewozy z Polski do Niemiec

Marcin

Czas

5,0 rating
8 sierpnia 2018

WOW! Firma, która ceni sobie czas klientów. Podróżuję z nimi już kolejny raz i zawsze jesteśmy kiedy trzeba!

Maciej

Przewóz busem

5,0 rating
29 maja 2018

Wybrałem Sylwek-Trans juz na kolejną podróż. Wszystko szybko bez zarzutów – zawsze jestem na miejscu na czas.

Jakub

Solidna firma

5,0 rating
20 września 2017

Solidna firma, zawsze dba o każdego klienta (Bardzo mili kierowcy, pozdrawiam pana Mariusza!)

Mirosław

Opinia

5,0 rating
21 czerwca 2017

Polecam Sylwek-Trans

Robert

Przewóz osób

5,0 rating
22 sierpnia 2016

Wszystko bez zarzutów i pod wskazany adres.

Bartosz

Przewóz grup zorganizowanych

5,0 rating
1 czerwca 2016

Przewóz odbył się sprawnie i bez komplikacji. Naprawdę firma godna polecenia i jako jedna z nielicznych potrafi w pełni zadbać o każdego klientia.

Paweł

Przewozy Polska Niemcy

5,0 rating
3 listopada 2015

Bezpiecznie i na czas. To się ceni.

Mariusz

Opinia

5,0 rating
15 września 2015

Wszystko ok

Marcin

Kierowcy w wasze firmie

5,0 rating
1 grudnia 2014

Mili i odpowiednio wyszkoleni kierowcy zawsze dbają o fajną atmosferę podczas jazdy – naprawdę mega!

Julia

Transfer paczek

5,0 rating
5 maja 2014

Moja paczka doszła do celu w kilka dni dzieki Sylwek-Trans. 0 uszkodzeń, firma warta polecenia.

Elżbieta Nowak

Opinia

5,0 rating
22 stycznia 2014

Firma profesjonalna z bogatym doświadczeniem. 5 gwiazdek z robotę.

Oskar

Przewozy osób

5,0 rating
11 lipca 2013

Szybko i bezpiecznie polecam 🙂

Mateusz

Polecam

5,0 rating
2 marca 2013

Bardzo przyjemnie spędzało się czas w busie podczas podróży, gorąco polecam!

Paweł